بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN
  • 1398/07/08 - 14:34
  • - تعداد بازدید: 812
  • - تعداد بازدیدکننده: 137
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

تبیین طرح شهید احمدی روشن

با حضور دکتر سعادت فومنی، طرح شهیداحمدی روشن در یزد تبیین شد.

~/Asset/News/News/Image/یزد/414.jpg

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان استان یزد، به منظور تبیین و تشریح طرح شهید احمدی روشن، دکتر "سعادت فومنی" قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در سفر به یزد در نشستی با حضور معاونان دانشگاه های یزد در بنیاد نخبگان، به بیان کامل این طرح پرداخت.


طرح شهید احمدی روشن عنوان طرحی است که از سال ۱۳۹۶ آغاز شده و براساس آن دانشجویان تحت حمایت بنیاد نخبگان با راهبری یکی از استادان دانشگاه و با استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان به حل یکی از مسایل واقعی موجود در صنعت کشور می‌پردازند.


سال‌هاست در محافل مختلف علمی بر ضرورت گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه تاکید شده و گفته می‌شود چون دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر است، اگر این نیروی انسانی متخصص بتواند دانش و مهارت خود را در عرصه تولید و صنعت به کار ببرد، موجب پیشرفت خواهد شد.

شعار ارتباط صنعت و دانشگاه سال‌هاست از سوی بسیاری از مسئولان اجرایی و علمی کشور مطرح می‌شود اما تا کنون این ارتباط آنچنان که باید برقرار نشده است.

حال با تلاش دانشگاه‌ها برای خروج از نسل اول و دوم و حرکت آنان به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم یعنی کارآفرین و علم و عمل، زمینه برای تحقق ارتباط صنعت و دانشگاه بیش از پیش فراهم شده است.

بنیاد ملی نخبگان از سال ۱۳۹۶ با هدف برداشتن گامی موثر در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه و تربیت دانشجویان با اهداف دانشگاه نسل سوم و دانشگاه کارآفرین طرح شهید احمدی روشن را اجرایی کرده است که این طرح تا کنون در سه دوره اجرایی شده و موفقیت‌هایی نیز به دنبال داشته است.

دکتر"محمود سعادت فومنی" قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، یکشنبه در نشستی با مسئولان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های یزد، به معرفی و تبیین تسهیلات جدید بنیاد ملی نخبگان تحت عنوان طرح شهید احمدی روشن پرداخت.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به تعاریف استعداد برتر، نخبه و سرآمد گفت: وظیفه بنیاد ملی نخبگان در عمل، کشف استعدادهای برتر و کمک به آن‌ها برای سرآمد شدن و در نهایت تاثیرگذاری مثبت آن‌ها در کشور است.

سعادت فومنی با اشاره به فعالیت های بنیاد نخبگان در سطوح مختلف افزود: در بنیاد نخبگان در حیطه دانش آموزی اصل کار، شناسایی استعداد افراد است و در حیطه دانشجویی افزایش دانش و مهارت این افراد که طرح احمدی روشن در همین حیطه و هدف آن آموزش مهارت هایی در حیطه کارآفرینی و غیره است که در دانشگاه‌ها به دانشجویان آموزش داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: روش اجرای این طرح، ایجاد ارتباط بین استادانو دانشجویان از طریق هسته‌های نخبگانی است که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و هست و از طریق ایجاد این هسته‌ها، نیروی انسانی متخصص تربیت خواهد شد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، اهداف این طرح را آموزش و توانمندسازی دانشجویان از طریق حل یک مساله واقعی و رشد و نمود آنان زیر نظر خبرگان، توانمندسازی و هدایت آنان برای حل مسائل راهبردی کشور، ایجاد شبکه مستعدان مرتبط با یکدیگر و در نهایت تربیت و آموزش مستعدان در زمینهحل یک پروژه واقعی زیر نظر یک فرد خبره برشمرد.

سعادت فومنی افزود: در این طرح از استادانی به عنوان مسئول هسته‌ها استفاده خواهد شد که ویژگی‌هایی مانند تعهد، تجربه در آموزش و تربیت دانشجویان و حسن سابقه در انجام پروژه های راهبردی داشته باشند.





  • گروه خبری : SlideShow
  • کد خبر : 142913
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم