تاکید استاندار یزد بر لزوم ارائه مدلی کارآمد جهت بهرهگیری از نظرات جامعه نخبگانی
استاندار یزد بر لزوم ارائه مدلی کارآمد جهت بهرهگیری از نظرات جامعه نخبگانی در نظام تصمیمگیری و تصمیمسازی استان تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛ مهران فاطمی گفت: با توجه به جایگاه دانشگاه یزد و به منظور رشد و بالندگی سایر مراکز آموزش عالی استان، باید ارتباط علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی با سایر دانشکدهها و گروههای هم عرض تخصصی برقرار شود.
وی با بیان اینکه دانشگاههای استان باید برای رسیدن جایگاه مرجعیت علمی استان برنامه ریزی و تلاش کند، افزود: بر این اساس دستگاههای دولتی و بخش خصوصی استان در صورت رویارویی با مشکلات به دانشگاهها مراجعه و پیشنهادات و راهکارهای عملیاتی دریافت میکنند.
استاندار در همین راستا خاطرنشان کرد: با حاکمیت نگاه مسئله محور در گروههای آموزشی و پژوهشی، مطالعات و پایاننامهها و ارائه راهکارهای فنی و قابل اجرا، شاهد استقبال چشمگیر بخش خصوصی از این رویکرد و به تبع آن افزایش درآمدزایی دانشگاه ها خواهیم بود.
فاطمی در ادامه به لزوم ارائه مدلی کارآمد جهت بهره گیری از نظرات جامعه نخبگانی در نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی استان اشاره و از طرح ارائه شده توسط دانشگاه یزد در این حوزه استقبال کرد.
استاندار یکی از مدل های موفق در سطح دنیا برای بهرهمندی از نظرات نخبگان در نظام تصمیم گیری را «تشکیل اندیشکدههای تخصصی» دانست و گفت: دولت ها و حاکمیتها فکر و مدلهای تولید شده در اندیشکدهها را خریداری کرده و برنامهها را مبتنی بر آن جلو میبرند.
وی در بخشی از سخنانش با بیان این که ساختن «یزد نوین» نیازمند دو بال تحول آفرین «فناوری و نوآوری» و «گردشگری» است، تصریح کرد: بنبستهای موجود در استان، جز از مسیر علم و فناوری گشوده نمیشود.
فاطمی با بیان این که دانشگاه باید از این منظر به مهندسی توسعه استان بپردازد، گفت: راه برون رفت از مشکلات توسعهای استان از دریچه علم و فناوری میگذرد و مهد آن دانشگاهها هستند.
وی ادامه داد: انتظار می رود دانشگاه ها با یک عزم جدی و نگاه جدید به مسائل استان توجه کرده و پیشنهادات عملی، مدل های کاربردی_ اجرایی ناظر بر حل مسئله ارائه کند.
فاطمی همچنین از آمادگی استان برای تشکیل ستاد پژوهش ناظر بر حل نظام مسائل استان با استفاده از حمایت مادی و معنوی بخش خصوصی خبر داد.
نظر دهید