برگزاری کارگاه فن بیان و سخنوری ویژه نخبگان و مستعدان برتر
به منظور توانافزایی نخبگان، کارگاه «مهارت سخنوری و ارتباط موثر» در یزد به همت بنیاد نخبگان استان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد نخبگان استان یزد، در راستای برنامههای توانافزایی نخبگانی، ارگاه مشاوره«مهارت سخنوری و ارائه موثر پایان نامه و مقاله و ارتباط موثر» در یزد به همت بنیاد نخبگان استان برگزار شد.
از انجا که یکی از ویژگیهای انسان موفق، مهارت و توانایی برقراری ارتباط مؤثر و سازنده با دیگران است، کسب این مهارت مهم و ضروری در زندگی اجتماعی خیلی مشکل نیست و نیازمند آموزش و تمرین است. بر همین اساس، بنیاد نخبگان استان یزد به منظور اجراییسازی گام نخست نظام مشاوره و با رویکرد پیشگیری از آسیبهای فردی و اجتماعی، کارگاه« مهارت سخنوری و ارائه موثر پایان نامه و مقاله و ارتباط موثر » برگزار کرد.
حامد سلطانی؛ مدرس این کارگاه، با بیان اینکه ارتباط کلامی و غیر کلامی از مؤلفههای اصلی زندگی اجتماعی است، گفت: مهارت برقراری ارتباط مؤثر یکی از مهمترین پیشبینیکنندههای سلامت روابط بین فردی است. وی افزود: امروزه، فنون برقراری ارتباط مؤثر به عنوان یکی از اصلیترین قسمتهای آموزشی مهارت زندگی در نظر گرفته میشود.
سلطانی گفت: چهره گشاده و بشاش، استفاده مناسب از زبان بدن، بهره گیری از فراز و فرود صدا و برد مناسب صدا از ویژگی های یک ارائه موثر است. سلطانی اضافه کرد: یک سخنران باید با رعایت اثر، تکرار و تداعی، حافظه خود را تقویت کند تا در مواقع ضروری بتواند از دانشی که اندوخته بهره بگیرد.
این مجری صداوسیما، تقسیم نگاه و عدالت بصری، تغییر موقعیت در صورت امکان موقع سخنرانی و ارائه، آشنایی با ابزار سخنوری و بهره گیری مناسب از آنان را از دیگر مهارت هایی دانست که یک سخنور باید به آنها آگاهی داشته باشد. سلطانی در پایان به تکنیک حل رابطه پرداخت و بازخورد را مهمترین تکنیک رابطه مؤثر دانست و گفت: بازخورد و نظرسنجی در مورد رابطه، میتواند چگونگی ارتباط سالم و مؤثر با دیگران را اصلاح کند.
نظر دهید