مدیر شتابدهنده پیشگامان:
حمایت مادی و معنوی از ایده های فناورانه و خلاق در شتابدهنده پیشگامان صورت می گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد نخبگان استان یزد، در راستای بازدید نخبگان از صنایع نرم و فناوری، بازدید از مجموعه شتابدهنده پیشگامان یزد به صورت مجازی برگزار شد.
دکتر "سید مهدی کلانتر" رییس بنیاد نخبگان استان یزد، در ابتدای این برنامه ضمن تشکر از مجموعه شتابدهنده و مدیر گروه پیشگامان، این مجموعه را یکی از شتابدهنده های موفق استان یزد معرفی کرد و از ایده پردازان و افراد خلاق خواست به این شتابدهنده مراجعه نمایند.
"محمد کاظم کشورشاهی" مدیر شتابدهنده پیشگامان نیز در سخنانی ضمن معرفی مجموعه گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی، دورههای تخصصی کسب و کار، در قالب دورههای ۲ ماهه پیش شتابدهی و ۴ ماهه شتابدهی، بررسی بهترین الگوهای کسب و کار نوپای ایران و جهان توسط بهترین متخصصین استارتاپ ها و نیز اختصاص فضای فیزیکی از جمله اقدامات شتابدهنده است. وی پرداخت تسهیلات بلاعوض 250تا500 میلیون ریالی برای حمایت و شکل گیری ایده ها را از دیگر برنامه های شتابدهنده عنوان کرد. مستعدان برتر و نخبگان در پایان سوالات خود را مطرح کردند و کشورشاهی پاسخ داد.
درباره پیشگامان:
گروه پیشگامان، بهعنوان بزرگترین گروه تعاونی ایران درزمینه فنآوری اطلاعات، مفتخر است با راهاندازی اولین شتابدهنده در یزد به حمایت و پشتیبانی از استارتاپ ها بپردازد.
«شرکت دانش بنیان شتابدهنده نوآوری پیشگامان» باهدف تسهیل در روند استارتاپ ها، علاوه بر حمایت مالی تا سقف ۲۵ میلیون تومان، اقدام به برگزاری دورههای شتابدهی و پیش شتابدهی نیز نموده است.
دانشجویان، فارغالتحصیلان، کارآفرینان و کلیه علاقهمندان میتوانند پس از اعلام فراخوان در سایت، ایده خود را به ثبت رسانده و فرم درخواست پذیرش خود را ثبت نمایند. پس از بررسی گروه ارزیاب، تیمهای منتخب به دورههای پیش شتابدهی هدایت میشوند. مجدداً پس از گذراندن دوره پیش شتابدهی تیمها ارزیابیشده و طرحهای برگزیده جهت ورود به دوره شتابدهی انتخاب میگردند. درنهایت پس از طی دوره ۴ ماهه شتابدهی تیمها آماده ارائه طرح و جذب سرمایهگذار میشوند.
شتابدهنده پیشگامان کارش چیه؟!
کار ما سرمایه گذاری و حمایت از کسب و کارهای نوپا هست. کسانی که میخوان توی شتابدهنده پذیرش بشن، لازمه یه تیم با یه ایده داشته باشن. ایده باید تو بستر IT اجرایی بشه، اما در هر حوزهای می تونه باشه مثل خیاطی، دارویی، آرایشی بهداشتی، بازی، آموزش و… . تیم هم باید حداقل دو نفر عضو داشته باشه که یکی از اونها برنامه نویس باشه و اون یکی کار بازار رو انجام بده.
وقتی تیم ایدهها پذیرش اولیه شدن، توی دو ماه براشون دورههای آموزشی کسبوکاری و فنی برگزار میکنیم، یه سری فایل آموزشی در اختیارشون قرار میدیم و از همه مهمتر بهشون مشاوره میدیم. در مقابل ازشون میخوایم که بوم کسب و کارشون رو کامل کرده و اعتبار سنجی کنن. یه محصول اولیه هم روی تلگرام، اینستاگرام یا وردپرس بالا بیارن و باهاش تست بازار بگیرن. توی این مرحله استارتاپها رو داوری می کنیم. ملاکمون هم برای داوری “بوم” و “محصول اولیه” ست.
استارتاپهایی که پذیرش داوری رو بگیرن، وارد دوره شتابدهی میشن. تو این دورهی تقریبا ۶ ماهه، آموزشها و مشاورههای شتابدهنده ادامه پیدا میکنه؛ علاوه بر اون حمایت مالی هم به تیم تعلق میگیره. ارزش ریالی حمایتهای مالی شتابدهنده چیزی بین ۲۵ میلیون تا ۳۵ میلیون تومنه که شامل خدمات زیرساختی و حمایت نقدی میشه. استارتاپها توی این چند ماه مدل کسبوکارشون رو اصلاح میکنن، محصول نهایی اونها لانچ میشه و تلاش می کنن که سهمی از بازار رو به دست بیارن.
همزمان با تلاش استارتاپها، ما هم براشون شرکت تجاری ثبت میکنیم تا ماهیت حقوقی پیدا کنن. در آخر هم اونها رو ارزشگذاری کرده و آماده میکنیم تا کسبوکارشون رو به سرمایهگذارها ارائه بدن و بتونن برای رشدشون سرمایه جذب کنن. انتهای فرآیند شتابدهی خروج تیم از شتابدهنده و استقرارش در جایی مثل پارک علم و فناوری هست.
روند بالا هزینهای برای استارتاپ ها نداره؛ البته اگه تا مرحله ثبت شرکت رسیدن، شتابدهنده به میزان حداکثر ۲۰ درصد شریک تجاری تیم ها در استارتاپشون میشه. اگه دوست دارید همراهتون باشیم، تیمایدهتون رو توی سایت شتابدهنده به آدرس shetabdehi.com ثبت کنید.